Puppytraining Amsterdam

Puppytraining Amsterdam

Puppytraining Amsterdam

Op het moment dat je dan eindelijk je nieuwe gezinslid in de vorm van een puppy thuis verwelkomt, is het buitengewoon verstandig meteen met je jonge hond naar de puppytraining in Amsterdam te gaan. Daar kun je niet snel genoeg aan deelnemen namelijk zeker in de wetenschap dat je hondje juist in die fase erg snel leert.

 

Zo leert je hondje om te gaan met andere deelnemers aan de puppytraining

De puppytraining in Amsterdam is voor je pup vaak een eerste kennismaking met hondjes van een ander ras. Spelenderwijs leert je pup te socialiseren en om te gaan met andere hondjes, iets dat in het dagelijks leven ook goed van pas komt. Je zult zien hoe snel je hondje vriendjes heeft gemaakt met de rest van de deelnemers aan de puppytraining in Amsterdam. Onder leiding van een ervaren instructeur word je geleerd hoe je simpele commando’s toe kunt passen. Je hond moet bijvoorbeeld blijven zitten als jij dat zegt, moet niet aan de riem trekken als je loopt en moet je iets kunnen brengen op het moment dat jij dat aangeeft. En zo worden meer basiscommando’s aangeleverd.

 

Je pup beleeft ontzettend vee plezier aan de puppytraining

Tijdens de puppytraining in Amsterdam word je pup geconfronteerd met harde geluiden en wordt de pup bewust aan het schrikken gebracht. Zo leert hij te wennen aan dergelijke situaties. Behalve deze praktijk onderdelen hoort ook een theoriedeel bij de puppytraining in Amsterdam. Hoewel de puppytraining in Amsterdam al erg vroeg op de zaterdagochtend wordt gegeven en je aanvankelijk met frisse tegenzin de wekker zette, merk je gaandeweg hoeveel plezier je pup aan de puppytraining in Amsterdam beleeft. En dat plezier ervaar je dan bij je zelf ook.

 

Zo ontstaat een hechte band tussen hond en baas

Bovendien is het volgen van de puppytraining in Amsterdam de ideale manier om een heel hechte band met je hond op te bouwen. Hondjes onthouden juist in de fase waarin ze zitten deze activiteiten en zullen steeds met genoegen terugdenken aan het feit dat jullie er elke zaterdagochtend met z’n tweeën op uit gingen. Aan het eind van de puppytraining in Amsterdam krijg je een bewijs van deelname. Je kunt vervolgens nog besluiten een vervolgcursus te nemen, dat is echter aan je zelf. Hoewel de puppytraining in Amsterdam niet verplicht is, is het wel sterk aan te raden altijd met je pup naar een dergelijke training te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *