Photobooth huren

Photobooth huren

Photobooth huren

 

De rol van de fotograaf lijkt wat betreft de feestavond zo goed als uitgespeeld. Veel vaker besluiten de kersverse stellen een photobooth te huren in plaats van gebruik te maken van de diensten van een fotograaf. Een photobooth huren is dan ook zeer de moeite waard, ook als je een evenement gaat organiseren.

Vergelijkbaar met het pashokje op het station

Je kunt een photobooth vergelijken met de fotohokjes zoals we die vroeger altijd zagen op de stations in Nederland. Daar waar je snel even pasfoto’s liet maken. Nou is het als je een photobooth gaat huren niet de bedoeling dat je pasfoto’s gaat maken, de werking is zo ongeveer hetzelfde. De bedoeling is echter om vooral grappige en hilarische foto’s te maken, liefst met een klein groepje mensen. Daarbij helpen attributen als hoedjes, petjes en plaksnorren. Het levert steevast vier verschillende foto’s op, foto’s waarop steeds lachende gezichten te zien zijn.

Zo krijg je eens andere foto’s dan de geijkte wat stijve foto’s

Een photobooth huren is gewoon leuk. Zo krijg je eens andere foto’s en bied je bovendien de gasten alvast een cadeautje, waar ze normaal een presentje meekrijgen als ze naar huis gaan. Want meteen nadat de flits zijn werk gedaan heeft, komen de foto’s uit de photobooth en heb jij een prachtig aandenken aan een prachtige huwelijksdag. En photobooth huren kan ook betekenen dat je een fotohokje huurt die je de gelegenheid geeft de gemaakte foto’s meteen via de sociale media te delen. Ook dat is een leuke manier om anderen deelgenoot van de vreugde te maken.

Ook erg interessant voor bedrijven om je naamsbekendheid te vergroten

De optie om een photobooth te huren is ook interessant voor bedrijven, zeker als de foto’s direct te delen zijn via de sociale media. In dat geval kun je namelijk een kadertje onder elke foto laten plaatsen met het logo en de gegevens van jouw bedrijf, Als iedereen vervolgens de foto’s gaat delen, en dat gebeurt massaal, dan is er amper betere reclame denkbaar. Een photobooth huren is vaak beslist niet duurder dan het inhuren van een fotograaf. Bovendien brengt het reuring, want in het kleine hokje heeft iedereen altijd de grootste lol. Je moeder met een plaksnor en je vader met een ouderwetse hoed. Nooit eerder werden de twee belangrijkste mensen uit je leven zo leuk op de gevoelige plaat vastgelegd. Een photobooth huren is, zo kunnen we concluderen, zeer de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *