Microdermabrasie behandeling voor een gave huid

Microdermabrasie behandeling voor een gave huid

Microdermabrasie

Bij de betere schoonheidssalon kun je anno 219 kiezen voor een microdermabrasie Rotterdam behandeling kiezen. Dit is een diepere peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt als het ware vacuüm gezogen en op hetzelfde moment worden micro kristallen tegen de huid gespoten. Zo krijgt je huid een zeer nauwkeurige en zeer gecontroleerde peeling. Hoe vaker je een microdermabrasie behandeling ondergaat, hoe mooier het resultaat wordt. Microdermabrasie wordt in kuurvorm aangeboden.

Dode huidcellen worden verwijderd, de huid neemt werkstoffen zo veel beter op

De behandeling werkt in de opperhuid. Omdat de dode huidcellen verwijderd zijn, kan de huid veel beter werkstoffen opnemen, die zo dus meer effect hebben in de huid. Door microdermabrasie krijgt je huid een betere doorbloeding en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Je poriën worden veel minder grof en die hinderlijke pigmentvlekjes vervagen door een microdermabrasie behandeling. Je huid voelt gladder aan en je ziet er gewoon mooi uit na een behandeling.

Hoe ouder je bent, hoe meer behandelingen noodzakelijk zijn

Microdermabrasie is buitengewoon geschikt om fijne rimpels, onzuivere huid, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, littekens van acne, zonneschade en een rokershuid aan te pakken. Dit geldt ook nadrukkelijk voor grove poriën en een grovere huidstructuur, net zoals een futloze huid. Na hoeveel microdermabrasie behandelingen er resultaat zichtbaar is, hangt volledig af van je situatie. Bij wat oudere mensen verloopt de celdeling steeds langzamer en in dat geval ben je steeds meer behandelingen nodig. Onder de 45 jaar ben je gemiddeld zo’n zes behandelingen nodig voor effect zichtbaar wordt, ben je ouder dan zijn dit er acht.

Je mag hooguit twee kuren per jaar onderaan

Microdermabrasie heeft wel zijn beperkingen. Zo mag je maximaal twee kuren per jaar volgen. Tussendoor mag je dan nog om de zes weken een behandeling ondergaan om de huid mooi te houden. Volg je een kuur, dan mag je eens per veertien dagen behandeld worden. Van een microdermabrasie behandeling voel je nagenoeg niets. Veel mensen noemen de behandeling zelfs ontspannend. Na de behandeling kan de huid tijdelijk even iets rood worden. Dit trekt echter snel weer weg. Een microdermabrasie behandeling mag je niet ondergaan als je moedervlekken hebt of te maken hebt met eczeem, psoriasis, huidontstekingen, een koortslip en na zonverbranding. Dit geldt ook als je huidkanker hebt, kampt met actieve acne of herpes onder de leden hebt. Bespreek altijd eerst je medische situatie voor er klakkeloos een behandeling uitgevoerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *