Gezond lunchen in Utrecht

Gezond lunchen in Utrecht

Lunchen in UtrechtAls er nou een stad geschikt is om te gaan lunchen, dan is het wel Utrecht. Zo je wilt lekker aan het water, midden in de binnenstad. Ideaal ook als je werkt in Utrecht. Dan kan lunchen in Utrecht een mooi breukmoment van de dag zijn en na de lunch kun je er weer fris en fruitig tegenaan. Ga je lunchen in Utrecht samen met je collega’s dan is het ook nog eens goed voor de saamhorigheid op de werksfeer.

Broodje kroket of een uitsmijter

Nou is het wel zaak een beetje op te letten als je regelmatig lunchen in Utrecht op de agenda hebt staan. Zeker als je niet oplet en toch elke dag maar weer een broodje kroket of een uitsmijter tot je neemt, dan willen de kilo’s er wel bij. En dat is uiteraard niet de bedoeling. Wissel in elk geval af en sla ook gewoon eens over als je collega’s wel gaan lunchen in Utrecht. Neem ook gewoon een gezonde lunch van huis mee. Zie het maar als een soort balansdag. Kies bovendien niet altijd voor de lunch locatie het dichtst bij. Juist door de fikse wandeling of fikse fietstocht kun je misschien nog wel een keer extra een uitsmijtertje nemen. Dan loop of fiets je het er wel weer af.

Na de lunch weer energiek aan het werk

Lunchen in Utrecht kan overigens ook prima gezond. Het is gewoon een kwestie van goed opletten en kiezen voor volkorenbrood bijvoorbeeld in plaats van het standaard geserveerde witbrood. Kiezen voor een salade is ook verstandig, zeker als je de dressing apart laat serveren. Lunchen is net als ontbijten overigens erg belangrijk. Je merkt het vaak zelf, na een goede lunch kun je er weer met volle kracht tegenaan. Het geeft je – als het goed is- nieuwe energie. Je kunt overigens in het kader van lunchen in Utrecht ook gewoon kiezen voor de bedrijfskantine. Dan neem je gewoon een gezonde lunch van huis mee. Want er zijn veel meer opties dan alleen een paar plakjes bruinbrood.

Van exclusieve gerechten tot high tea in Utrecht

Er zijn in Utrecht genoeg locaties om te lunchen, echt gericht op zoek hoef je niet. Dat geldt overigens eigenlijk alle soorten horecazaken die we kennen. In Utrecht kan wat dat betreft alles, van de meest exclusieve gerechten tot een high tea in Utrecht. Het kan echt allemaal bij De Kleine Baron in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *