Een ijskar op locatie

Een ijskar op locatie

Stel je viert als ondernemer een jubileum of je opent een nieuwe zaak en houdt een open dag. Wat is er dan leuker dan een ijskar op locatie te laten komen en je bezoekers te trakteren op een ijsje? Niets toch! Met de ijskar op locatie kun je bovendien alle kanten op.

Het logo van je bedrijf op de ijscokar

Je kunt prima een ijskar op locatie inhuren en je dan vooral richten op het ijsje dat je aanbiedt. In dat geval huur je een ijskar en een verkoper van de ijszaak in en klaar is Kees. Je kunt het echter ook grootser aanpakken. In dat geval overleg je met de verhuurder en laat je het logo van je bedrijf op de ijskar plaatsen en serveer je ijsjes in de bedrijfskleuren. Dan krijgt het inhuren van een ijskar op locatie nog net even meer cachet. Je kunt het ijsje dat geserveerd wordt in jouw bedrijfsnaam omdopen en geheid dat dit je bezoekers echt bijblijft.

Trakteer de kinderen die op je bruiloft komen op een ijsje

Ijskar op locatie

Heb je een bruiloft en komen er de gehele dag veel kinderen mee? Laat dan na het diner een ijskar op locatie komen en laat de kinderen een heerlijk ijsje uitzoeken. Of nog beter: laat iedereen gewoon een lekker ijsje uitzoeken om zo het heerlijke diner af te sluiten. En zo kun je voor elke gelegenheid een ijskar op locatie bestellen, ook als je voetbalvereniging bent en een toernooi organiseert bijvoorbeeld. Uiteraard heb je zelf invloed op het ijs dat uitgedeeld wordt, want ook daar kun je natuurlijk iets mee uitstralen.

Verras je personeel tijdens die warme zomerdag spontaan op ijs

Er hoeft overigens helemaal geen gelegenheid te zijn om een ijskar op locatie te laten komen. Integendeel. Als baas van een bedrijf kun je ook gewoon de telefoon pakken op die warme zomerdag en je werknemers spontaan trakteren op een ijsje. Het kost je als ondernemer vaak zo goed als niets en wat doe je er je personeel een plezier mee. Het heeft gewoon iets bijzonders, een ijskar op locatie. Het is iets van vroeger, toen je al van verre de ijscoman of vrouw aan de bel hoorde trekken. Net als toen is dat nu ook een signaal dat verkoeling onderweg is en dat je zo een ijsje gaat eten. Dan kun je er weer even tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *